Purple Girl

Bleh dag

De ochtend begon moeizaam, omdat ik wakker werd met koppijn en vrijwel direct een afspraak buitenshuis had. Zonder koffie en met maar 1 peuk achter de kiezen ben ik vertrokken naar de inloop waar ik mijn begeleidster zal treffen.

Toen ze er was hebben we een klein ommetje in de omgeving en op het winkelcentrum gemaakt. De afgelopen tijd beweeg ik maar weinig, dus het ging niet van harte. Toch moet ik het doorzetten om wat meer te bewegen.

We eindigde weer bij de inloop en ik heb daar soep met een broodje meegegeten. Maar toen ik het op had, ben ik vrijwel gelijk naar huis gegaan. Ik was nog steeds erg moe.

Eerst heb ik een tijd op de bank gelegen, maar toen toch langzaam aan overeind gekropen en bij mijn vogeltjes gezeten.

Begin van de avond heb ik een boodschap gedaan. Ook heb ik bloemen voor in de gang gehaald. Was weer een tijdje geleden. Nee… geen paarse, maar roze en witte. Ze staan erg leuk!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *