Purple Girl

Zo maar even

Zo maar even een berichtje, omdat het al veels te lang geleden is. Ik zal een beetje vertellen hoe mijn dag vandaag was.

Vannacht heb ik waardeloos geslapen en was ik ‘s middags nog even 2 uurtjes op bed gaan liggen. Ik heb toen niet geslapen helaas. Voor ik ging liggen heb ik nog boodschappen gedaan en alle drie de kattenbakken schoon gemaakt. Ik was bij mijn parkieten in de logeerkamer gaan liggen.

Toen ik weer een tijdje uit bed was, heb ik eerst een poosje op balkon buiten gezeten en achter de pv. Daarna heb ik een lekkere douche gepakt en heb ik mij aangekleed. Ik wist niet meer wat ik nou met mijn vriend had afgesproken, dus appte hem even en ik zou dus bij hem komen eten.

Dat heb ik dus gedaan. We hebben heerlijke nasi met pinda saus gegeten en daarna hebben we een film gekeken. De film was net afgelopen en toen kregen we visite. Rond tien uur ben ik weer op de fiets naar huis gegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *