Purple Girl

Weblog

Zo maar even

Zo maar even een berichtje, omdat het al veels te lang geleden is. Ik zal een beetje vertellen hoe mijn dag vandaag was.

Vannacht heb ik waardeloos geslapen en was ik ‘s middags nog even 2 uurtjes op bed Read more

Read more

Purple Nature

Vanmiddag ben ik lekker wezen wandelen in een park hier in het dorp. Ik heb heel wat mooie paarse bloemen gezien (ook andere kleuren hoor) en heb er een aantal mooie foto’s aan over gehouden.

Read more

Lekker lang

Vanmorgen ben ik lekker lang wezen wandelen; ruim 2 uur!!! Ik was wat warmer gekleed dan de afgelopen dagen omdat het frisjes was buiten.

Read more

Uurtje badje

Ik heb net lekker een uur in bad gezeten!!! Was echt heerlijk met een muziekje erbij en dennen geur badschuim. Over een krap uurtje ga ik lekker naar bed.

Vandaag was een prachtige dag met alleen maar zon en Read more

Read more

Haren int sop

Ik heb net zilver shampoo in mijn haar gedaan tegen een gele gloed van het blond verven. Ik laat het lekker 10 minuten intrekken en dan stap ik onder de douche.

Ik was er vroeg bij vanmorgen, maar heb Read more

Read more

Zonnige middag

Vanmiddag scheen lekker het zonnetje buiten en ben ik lekker even wezen wandelen met een kennis langs de singel richting het winkelcentrum. We zijn via dezelfde weg terug gelopen.

Daarna hebben we bij mij thuis nog koffie gedronken en Read more

Read more

Beetje huishouden

Vanmorgen heb ik lopend boodschappen gedaan bij de Dirk na een verfrissende douche. Daarna heb ik twee uurtjes gewerkt in de bibliotheek en toen nog een uurtje koffie gedronken op de inloop. Met twee bakkies achter mijn kiezen ben Read more

Read more

Bleh dag

De ochtend begon moeizaam, omdat ik wakker werd met koppijn en vrijwel direct een afspraak buitenshuis had. Zonder koffie en met maar 1 peuk achter de kiezen ben ik vertrokken naar de inloop waar ik mijn begeleidster zal treffen.

Read more

Read more

Vernieuwde look

Vanavond heb ik deze website een nieuw uiterlijk gegeven. Webdesigned by 3.0 zeg maar. Ook heb ik een homepage toegevoegd. Hier lees je onder andere dat je kan meedoen met deze website!!!

Read more

Compleet

Een paar maanden geleden had ik 2 paarse luxaflexen gekocht bij de kringloopwinkel. Eén hangt al een tijdje en vorige week heeft mijn vriend dan de tweede opgehangen. Ik ben er erg blij mee!!!

Read more